Ricco Mortensen - En skøn tur til Cypern, to faktisk!

En skøn tur til Cypern, to faktisk!

Det er fredag ​​morgen, og jeg er lettet fra jorden og befinder mig på fly CY3280 fra Larnaca lufthavn på Cypern og er på vej til Amsterdam og derefter i transit til Aalborg i Danmark.

Det er altid afslappende og inspirerende at skrive, når man er i luften. Her er et tilbageblik på de sidste par dage:

Det er lørdag, og jeg slapper af i sofaen i huset i Danmark. Jeg ser ud ad vinduet, hvor det hele er gråt, og udenfor er det stadig lige over frysepunktet. Foråret er på vej, men det er stadig koldt.

Jeg er netop vendt tilbage fra Cypern torsdag efter et par intensive arbejdsdage. 

Jeg ser på træerne for at se om der er tegn på forår. Nej, ikke endnu.

Jeg rækker ud efter min iPad for at kigge på min kalender og forberede mig på den kommende uge.

Der er kun et par planlagte Skype -opkald, og et par fysiske møder på det danske kontor, og mit første kommende foredrag er næste mandag.

Hunden har lige lagt sit hovedet på iPad’en med et jeg vil lege udtryk i hovedet, Så jeg må hellere komme ned på gulvet og fjolle rundt. 

Mens jeg tog en pause fra at lege med hunden, drømte jeg om at være tilbage i det solrige og varme Cypern -vejr, som jeg lige havde forladt.

Jeg kunne teoretisk set bare flyve tilbage! De få fysiske møder, der er planlagt i næste uge kan jeg bare forvandle til Skype -opkald. 

Jeg sender en sms til en fra arbejdet, om hun kan passe hunden mens jeg ville være væk, bare for at tjekke om det overhovedet var muligt. Inden jeg overhovedet havde nået at lægge telefonen, tikkede der en besked ind der sagde “Han er mere end velkommen”.

Hun er så sød til at tage sig Lucas (min hund), når jeg skal rejse. Hun har selv en ældre golden retriever, og de to leger så godt sammen.

Tilbage på iPad ‘en for at tjekke flyrejser. Jeg håber virkelig, at der er nogle gode forbindelser. 

En direkte flyvning fra Aalborg til Amsterdam og derefter 50 minutters transfer og så på et fly til Larnaca. I alt 6 timer 20 minutter.

Jeg ser på hunden. Han kiggede på mig. Jeg vender snart tilbage Lucas, sagde jeg til ham, mens jeg hentede mit kreditkort fra min pung.

Jeg bestilte en billet tilbage til Cypern for så at arbejde fra virksomhedskontoret der. Åh hvor var vejret meget bedre der! Solrigt og tyve grader. Nu ligner det noget! 

Spekulerede på, om jeg skulle bruge lidt mere tid på Cypern

Jeg elsker virkelig vejret her. Cypern er lidt varmere end Costa del Sol og sammenlignet med Barcelona er det 4-7 grader varmere. Så varmt som det kan blive i Europa denne tid på året, vil jeg tro. 

Det er altid en glæde at møde folk på kontoret, og nogle ting er meget bedre at gøre ansigt til ansigt i stedet for at bruge Skype, selvom det også er en fantastisk måde at kommunikere på.

Jeg tog til Limassol i går, en by i den sydlige del af øen. En meget pænere og smukkere by end hovedstaden Nicosia hvor virksomhedskontoret er.

Endnu engang blev jeg faktisk mindet om, hvor meget jeg nyder at være ved havet. Bare for at se og høre det dejlige blå vand giver mig lyst til at sidde der hele dagen! 

Jeg nyder at være i Limassol, når jeg er på Cypern. Det er et dejligt sted at holde ferie, men ikke stedet for mig at bo i.

Åh, jeg har lige fået en lille pose jordnødder. Jeg har lige prøvet at åbne den fem gange uden held. Argh, fik den! 

Barcelona her kommer jeg!

Forleden talte jeg med en af ​​mine nærmeste venner i telefonen, vi snakkede frem og tilbage, og efter det så indså jeg, at jeg faktisk bare kunne pakke mine ting og flytte!

Jeg kender mine planlagte foredrag for det næste halvår, og alle de nye webinarer er også endelig planlagt. Det gode ved webinarerne er, at jeg kan være hvor som helst – jeg har kun brug for at have vores studieudstyr med mig.

Jeg har nu bedt en af ​​mine gode venner fra København om at komme forbi en af ​​dagende, for at hjælpe mig med at pakke mine ting.

Så er det bare at leje en korttids lejlighed i Barcelona og virkelig lære alle kvartererne at kende samt arrangere fremvisninger med det samme.

De følelser du lægger i dine personlige ejendele

Jeg er glad for, at jeg virkelig ikke længere har den forbindelse eller følelser forbundet med fysiske ting. I mine yngre år havde jeg på en eller anden måde brug for fancy ting f.eks. en dejlig bil, og jeg byggede mit liv op omkring mine ting.

Efter min første konkurs, hvor jeg mistede en hel del ting – herunder min penthouse -lejlighed og drømmebil, dengang en enorm Audi Q7 – lærte jeg faktisk, at det kun er ting.

At have en dejlig bil, være i stand til at købe de ting du vil, gør helt sikkert livet mere glædeligt. Men det har ikke noget at gøre med at have et lykkeligt og interessant liv.

Når du endelig fik alle de store fysiske ting, du vil have i livet, så er de alligevel ikke meget værd. Jeg kan godt lide smarte ting, dejlige hoteller, en stor bil – men det er bare sjovt. Jeg klarer mig fint med et lille vandrerhjem eller at gå.

Det er i øvrigt også en af ​​de bedste ting ved Barcelona. Jeg har ikke brug for en bil. Jeg kan gå, og der er en fantastisk metro.

En bærbar computer, internetforbindelse, et sted at bo, varmt vejr, nogle lommepenge Mere skal der ikke til, så er jeg virkelig glad. Jeg kan arbejde alle steder, og jeg kan rejse til mine foredrag når det er nødvendigt. 

Kun hunden kræver lidt planlægning, men det er overskueligt synes jeg. 

Det var et par ting at tænke over. 

Indtil næste gang – pas på jer selv. 

Ricco