Book et foredrag

Lad mig dele ud af min viden og inspirere dit publikum inden for digitalt entreprenørskab og livet som udlandsdansker.

Perfekt for visionære iværksættere og danskere med udlængsel

Jeg er altid på udkig efter spændende muligheder for at dele min viden omkring digital nomade livsstil, online iværksætteri og det at drive en succesfuld forretning online.

Det gør jeg blandt andet ved foredrag, hvor du og dit publikum kan lære de bedste tips, smarte værktøjer og best practice. Perfekt for den visionære iværksætter, som gerne vil lykkes med at arbejde hvor som helst fra.

Hvis du arrangerer et kommende event og tror at dit publikum ville elske at høre mig tale, så send en forespørgsel og jeg vil gøre vores bedste for at se, hvordan jeg kan hjælpe.

Selvom jeg gerne vil tage ud til alle events-forespørgsler, så er jeg nødt til at være selektiv i forhold af de mange henvendelser som jeg modtager.

Tag venligst et kig på nedenstående Q&A for at få en bedre forståelse af, hvordan mine foredrag fungerer og om jeg er det rigtige match til dit næste event.

Om mig som din foredragsholder

Jeg er ekspert i digitalt entreprenørskab med et unik digitalt teknisk flair.

Jeg har arbejdet sig op gennem rækkerne fra McDonald’s medarbejder til en værdsat eksperter i digitalt entreprenørskab.

Mine styrker ligger i min indtagende personlighed, med en evne til innovativt og logisk at løse problemer. Jeg frembringer og udfører store idéer og deler gerne mine geniale forretningsløsninger med mine kunder og studerende.

Min rejse har ikke altid været en dans på roser. Jeg har været igennem helvede og højvande, for at komme til hvor jeg er i dag.

I dag fejrer jeg de udfordringer og lærer folk hvordan de undgår at gøre de fejl som jeg gjorde.

I 1997 startede jeg min første forretning hvor jeg byggede computere, hjemmesider og webshops for kunder.

Nogle af mine tidlige iværksættereventyr omfatter banebrydende løsninger til forskellige virksomheder og udviklede også SMS påmindelser for danske boghandlere, biblioteker og skønhedssaloner.

Jeg har tilmed udviklet en verdensomspændende dokumentscanning service og endda et full-service intranet for McDonald’s.

I 2012 begyndte jeg at undervise online markedsføring på VIA University College, Danmarks største professionshøjskole i samarbejde med Bigum&Co.

Siden da har jeg afholdt fordrag og undervisning og er nu bosat i Italien på Sicilien i Middelhavet.

I dag er jeg bedst kendt for min evne til at hjælpe håbefulde iværksættere med at opbygge succesrige virksomheder online og hvordan de designer deres digitale nomade livsstil.

Et af mine største talenter ligger i onlinestrategier og optimering af virksomheder herunder skatteplanlægning for iværksættere, hvilket hjælper mine kunder med at få mest muligt ud af deres hårdt tjente penge.

Til dato har jeg uddannet hundredevise af studerende og rådgivet lige så mange kunder.

Jeg tilbyder kurser, flyttepakker og konsulentbistand, der er specielt designet til den digitale nomade og udlandsdansker.

Ud over min undervisning, er jeg også en inspirerende foredragsholder!

Spørgsmål og svar på et foredrag

Når jeg har indsendt en forespørgsel, er jeg så garanteret at få dig til at tale til mit event?

Selvom jeg elsker at sige ja til alle foredrag, har jeg simpelthen ikke tid til at tale ved alle events. Selv om jeg virkelig gerne vil! Af denne grund er der ingen garantier.

Hvilke kriterier gør min henvendelse til et godt match?

Jeg tager mig god tid til at overveje om dit arrangement er et godt match. Jeg siger normalt ja, hvis et event giver mig og fonden en oplagt mulighed for at inspirere så mange iværksættere som muligt. Jeg tager også hensyn til hovedemnet for dit event, typen af publikum og rejsetiden.

Hvad koster det?

Typen af arrangement, antallet af deltagere og rejseomkostningerne afgør prisen. Du vil få en pris når jeg har alle detaljerne. Herefter underskriver vi en aftale og fakturaen skal betales inden afholdelse af event.

Hvilke emner kan du tale om?

Jeg kan tale om digital nomade livsstil, det at være udlandsdansker, digital markedsføring, online business og alt der vedrører iværksætteri. Dette omfatter hvordan du designer dit iværksætterliv, tjener penge på online, EU rettigheder og muligheder, overvinder udfordringer, skaber løsninger samt hvordan du skal drive din forretning online. Jeg dækker også sociale medier, søgemaskineoptimering, e-mail markedsføring, brugen af de rigtige værktøjer, salgstragte, stiftelse af selskaber, skatteplanlægning for iværksættere og meget mere!

Send en forespørgsel

Det første trin er et telefon/Skype-opkald eller en e-mail udveksling, hvor vi afklarer de emner, du ønsker, at dit publikum skal præsenteres for.

Min opgave er derefter at komme med et et foredrag, der inspirerer dit publikum. Formålet er at få dem til at lære noget nyt såvel som at gå hjem med en spændende oplevelse.

Et foredrag kan både være en kilde til inspiration og motivation såvel som praktisk læring. Overvej, om dit publikum har brug for motivation eller læring. Jeg kan begge dele.

Jeg vender tilbage til dig inden for 24 timer efter, at du har indsendt din forespørgsel.


De bedste hilsener
Ricco