Jeg tjekker Marbella og Gibraltar ud et par dage

Jeg tjekker Marbella og Gibraltar ud et par dage

Har lige tændt min bærbare computer, mens jeg er i luften på den norske flyvning mod Malaga. Jeg tager et par dage for at tjekke Marbella og Gibraltar området for at se, om det er gode steder for mig at bo i.

I morges kørte jeg hjemmefra og til København, hvor jeg afleverede hunden hos en kær ven. Det tog mig seks timer at køre på grund af sne og så var der sket en ulykke. Halvanden time mere end normalt. Jeg er allerede lidt udmattet, og selvfølgelig blev flyet forsinket 55 minutter, da vi måtte vente på nogle mennesker fra Oslo i Norge. Vi har nu ventet tre timer og fyrre minutter i luften.

Hvorfor er nogle flypassagerer så irriterende?

Er du nogensinde stødt på de irriterende mennesker på en flyvning, der bare aldrig er tilfredse? Jeg er så “heldig” at have et ældre par, der sidder ved siden af ​​mig på flyvningen. Manden anmodede højlydt om gratis kaffe og gratis drikkevarer.

Jeg elskede bare den meget søde kvindelige stewardesse der henvendte sig til ham med de mest venlige svar: “Det tror jeg virkelig ikke”. Det trick holdt ham stille resten af turen. Det er bare en standard flyvning, ikke første klasse på Singapore Airlines! De var slet ikke afslappede og glade for at de skulle på ferie!

Det lykkedes mig at huske at man skal nyde nutiden, så jeg nød den ekstra pause, hvor jeg kunne slappe af og tænke over mine fremtidsplaner.

Åh i øvrigt. Der en steward og han er godt nok lækker. En flot fyr med et lille spansk twist. Altid en fornøjelse at have noget rart at se på, når man venter, ha ha.

Bliver dette den sidste beslutning om at finde min nye bolig?

Jeg er ikke sikker. Formålet med min rejse denne gang er at mærke, om Marbella i Spanien eller Gibraltar er et af de steder, jeg ville nyde at bo i. I morgen mødes jeg med en ejendomsmægler jeg har mødt et par gange før. Han skal vise mig nogle taglejligheder i Marbella. Jeg glæder mig virkelig til at se det udvalg af lejligheder, han har at byde på.

Jeg forsøger ikke at have for mange forventninger og lader bare følelsen jeg har når jeg træder ind i rummet bestemme. Det skal bare være WoW og føles helt rigtigt, ikke kun lejligheden, men også kvarteret. Det hele skal helst være charmerende og ekstremt velholdt og smukt. Uanset hvad det er, er det svært at beskrive. Jeg vil bare instinktivt vide, om det er det rigtige sted for mig, når jeg først er der. . Så kommer selvfølgelig alle mine krav og ønsker på min tjekliste. Jeg ved godt, at alle ikke kan opfyldes.

Jeg har reserveret et hotel i centrum af det, der synes at være midt i det hele. Jeg glæder mig meget til at vågne i morgen formiddag og se området i dagslys.

Kan jeg huske at køre med en manuel bil?

Jeg bestilte en dejlig Audi A4-automatik i går aftes, som jeg skal afhente i Malaga lufthavn. Bureauet ringede til mig i eftermiddags, mens jeg var på vej til København for at informere mig om, at der ikke var nogle automatiske biler tilbage til mig. De forsøgte at bestille en med automatgear hos nogle andre biludlejningsfirmaer, men uden held.

Når du først vænner dig til at køre med automatgear, så går du aldrig tilbage til en manual! Med alle de bjerge og bakker der er på Costa del Sol bliver dette en sjov oplevelse. Bilen har bare at have en god motor. Jeg sætter ikke pris på at køre i den langsomme vognbane på vej op af en bakke med bilen i andet gear, og det så lyder som om bilen blev kørt af en gammel dame.

Åh, den smukke steward gik lige forbi igen!

Jeg spekulerer på, hvilket indtryk Gibraltar vil give mig?

Jeg må sige, at det, jeg glæder mig mest til på denne rejse, er at besøge Gibraltar. Det at leve i et totalt engelsk miljø er så tiltalende for mig. Oven i det får al britiskhed det bare til at virke så meget bedre.

Hvis London havde bedre vejr, tror jeg, at jeg ville bo der. Det regner mere i London end det gør hvor jeg bor i Danmark. Så det ville være meningsløst at flytte dertil, da jeg er på jagt efter noget bedre vejr!

Lige før jeg steg på flyet, tjekkede jeg vejrudsigten for både Marbella og Gibraltar. Åh nej, halvtreds procent chance for regn lørdag, begge steder. Det var bestemt ikke planen!

Fly underholdning.

Kiggede lige på fly skærmene. Jeg har set den samme Anders And og Pluto -tegneserie så mange gange nu. Kære Norwegian, denne tegneserie film har været vist i mere end et halvt år nu. Jeg tror, ​​jeg flyver for meget til at være opmærksom på den slags ting. Detaljer baby, detaljer.

Jeg elsker at flyve med Norwegian i forhold til andre flyselskaber. De må hellere snart ordne wi-fi på Malaga-flyvningen. Det har aldrig fungeret, og flybesætningen undskylder altid for det på denne rute. Jeg spekulerer endda på, om de overhovedet har installeret udstyret på flyet.

Nu dukkede der en fly reklame op på skærmen om at stå på ski! Eh, nej! Jeg er på vej mod det sydlige Spanien til sol og varmt vejr. Jeg fik masser af sne derhjemme.

Åh, lige passeret Paris.

Der sker store ting på arbejdet

På arbejde i denne uge forsøger en af mine kollegaer og jeg at færdiggøre et nyt online marketing uddannelseskoncept, der vil være tilgængeligt både på dansk og engelsk i den nærmeste fremtid.

De danske foredrag i online marketing, som jeg har udført de sidste halvandet år, har været godt. Jeg elsker at gøre det, men min ekspertise skal bruges andre steder i virksomheden.

Personligt føler jeg også, at det er på tide, at jeg bringer min viden ud til endnu flere mennesker. Dette skal være på et højere niveau og kombineres med online marketing og min store viden om iværksætteri på europæisk plan.

Jeg er så glad for at et af mine søde kollegaer allerede har overtaget halvdelen af ​​mine nuværende foredrag. Det er så dejligt at se, at hun er i stand til at videregive viden til eleverne, mens hun bruger mine tanker og koncept, som jeg ved fungerer så godt.

Livet er så spændende i disse dage

Den rejse jeg er på både personligt og på arbejdet i øjeblikket, er meget spændende og det føles så rigtigt. Mit liv er normalt spændende, men det der foregår på det seneste, er noget særligt. Ideer og tanker som jeg har tænkt på i årevis nu, begynder at komme til live.

Jeg er så heldig at arbejde med de ting jeg elsker, og med de nuværende arbejdsplaner vil jeg meget snart, i en ikke alt for fjern fremtid, kunne arbejde hvor som helst og ikke være bundet til nogen fysisk placering. Det er den nøjagtige livsstil, jeg altid har drømt om.

Efter mit seneste brud med min ekskæreste efter at have været sammen i seks år, har jeg nu mulighed for at gøre præcis hvad jeg har lyst til uden at have nogen forpligtelser. Bortset fra min hund Lucas, men får jeg til at passe ind, håber jeg.

Ding dong, det er på tide at lande, så jeg må hellere lukke udstyret ned! Pas på jer selv derude. 

Ricco